Kërkojnë sqarime

Shkon burri te predikuesi dhe pyet:
– Një ditë gruaja u përkul te frigoriferi, më erdhi mirë… dhe kreva marrëdhënie, a është mëkat?
Ai qeshet dhe përgjigjet: Jo, është diçka krejt normale.
Shkon gruaja tek i njëjti dhe i thotë:
– Një ditë u përkula të marr diçka në frigorifer, dhe burri mu afrua nga prapa. Më erdhi mirë dhe nuk kundërshtova, a është kjo mëkat?
– Nuk është mëkat, ia thash edhe burrit tënd, aspak mos u shqetëso.
Pastaj gruaja pyet: E, a jemi të mirëseardhur këtu?
– Po, kuptohet… pse të mos jeni?
– Sepse tek ajo ëmbëltorja nuk na pranojnë më- përgjigjet gruaja.

Të ngjashme

Ska komente

Komento