Kërkoj punë

Një mashkull kërkon punë. Duke lexuar gazetën i thotë shokut:
– Shiko, policia po kërkon një person të moshës 25-30 vjeç, të gjatë 1.75-1.85 m, me flokë të zeza, që shëtit natën në park dhe i ngacmon femrat.
– Edhe?
– Mendoj të paraqitem, ndoshta është rroga e mirë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento