Kërcënimi hot i një gruaje… për të blerë tesha të reja…

E ndërsa gruaja vazhdonte te kërkonte, i shoqi vazhdonte te shkruante ne skrivaninë e tij pa e prishur terezinë. Duke mos e duruar me indiferencën e te shoqit, bashkëshortja e kërcënon: “Shiko se po nuk me dhe paratë, do te dal nudo, kuptove!” Këtë kërcenim ajo vazhdon ta përsërisë duke u drejtuar për nga dera e apartamentit. Kur arrin tek dera, i shoqi e thërret, dhe ajo shpreson se me ne fund kërcënimet e saj bene punën e tyre.
Por bashkëshorti i thotë:” Shiko meqë po del, a e merr edhe këtë letrën për ta hedhur ne poste?”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento