Katundari

Një katundar shkon tek doktori dhe i thotë:
– Nuk e ke idenë, doktor, sa po më dhemb syri i majtë!
– Po si ndodhi? – e pyeti mjeku.
– Po ja, doktor, po pija kafen e menjëherë syri failloi të më dhembë.
– Pa dale ta shoh, – i thotë mjeku.
– Jo nuk ke gjë, syri është në rregull. Por pa ma trego si ndodhi, na pije këtë kafenë!
E kuptova, – i thotë mjeku, – herë tjetër kur të pish kafe, hiqe lugën nga filxhani!

Të ngjashme

Ska komente

Komento