Karrigia

Kthehet gruaja në shtëpi dhe e gjen burrin duke punuar diçka.
– Çfarë je duke bërë?
– A nuk e sheh, jam duke e bërë një karrige për ty!
– Po a, shumë mirë. Mezi pres të ulem në të. E kur është gati?
– Ja, ja, gati, vetëm ta kyç në rrymë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento