Karkaleci dhe gjinkalla

Gjinkalla shikon karkalecin duke ec ne pyll dhe i therret.

– Karkalec o karkalec pse e ke lidh karin me fasho?

– Ik o gjinkall na ler rehat.

– Shokut me te mire nuk ja tregon?!

– Po ja, isha duke ec dje ne darke ne pyll dhe pashe nje drite, thashe se ishte xixellonja dhe desha me e qi kur ajo ishte bisht cigare.

Të ngjashme

Ska komente

Komento