“Kapitali” dhe letrat e WC-s

– Qysh osht e muNshme qe kurku mes me pas letra t’WC-s? A mes osht naj ligj i ri i ekonomis?

– Merre librin “Kapitali” t’Marksit edhe muNesh mi gjet përgjigjen – i thot ni shok i veti.

– Ah mi pas “Kapitalin” nuk kisha pas nevoj për letra t’WC-s.

Të ngjashme

Ska komente

Komento