Kanibalet

-Ishin dy kanibale, babe e bir dhe i kishte marre uria shume. Keshtu qe dalin me nje rruge per te ngrene njerez.
-Rri e rri pane nje goce shume te bukur.
– Hajde e hame, – i tha djali babait.
Babai, pasi u mendua nje here tha:
– Hajde e marrim kete ne shtepi dhe hajme mamin.

Të ngjashme

Ska komente

Komento