Justifikimi i gjetur i Nastradinit

Komshiu e ndjeu zhurmën dhe të nesërmen e pyeti Nastradinin.

– Çfarë ishte gjithë ajo zhurme mbrëmë?
– Asgjë, vetëm se gruaja ime hodhi xhaketën  nga shkallet.
– Çfarë, një xhaketë vetëm dhe beri aq shume zhurme?
– Brenda saj isha dhe unë, tha Nastradini.

Të ngjashme

Ska komente

Komento