Jezusi dhe Zoti

Nje dite Jezusi mbledh te gjithe fshatin ku ai jetonte dhe i thote……….kush nuk ka bere asnje mekat le te hedhe nje gur ketu tek kjo viza qe kam bere une.

Nderkohe ne ate moment nga qielli bie nje Meteorite ne toke.

Jezusi ngre koken lart dhe thote……. O ati im…. po rri urte o burr i dheut se nuk te pyeti njeri ty.

Të ngjashme

Ska komente

Komento