Japraku

Nje polic tallej nga kalamajt e lagjes.
Nje polic kur shkonte tek e fejuara, tallej nga femijet e lagjes: “O fytyre japrak, o fytyrejaprak”. Kjo ndodhte gati perdite dhe polici po humbiste durimin.
Nje dite vendosi ti trembe femijet me arme. Ndersa kalonte me te fejuaren degjon zerat: “O fytyre(polici nxjerr menjehere armen nga brezi) oriz me gjethe rrushi”, polici ia pret: He mblidhe mblidhe po ta mbajti.

Të ngjashme

Ska komente

Komento