Ja si e zgjidh fjalëkryqin polici

Ja si e zgjidh fjalëkryqin polici:

1. Veshje solemne (2 shkronja)……………zi
2. Thirrje telefonike (3 shkronja) ……………xrr
3. Qytet në Itali (3 shkronja) ……………Rom
4. Lloj kafshe me shtëpizë (3 shkronja) ……………qen
5. Shihe foton (5 shkronja) ……………e pashë
6. Vëllai i gruas (5 shkronja) ……………Arben
7. Armë e ftohtë (7 shkronja) ……………pendrek
8. Pija më e shëndetshme (4 shkronja) ……………birra
9. Sëmundje e pashërueshme (6 shkronja) ……………vdekja
10. Prodhim i pulës (4 shkronja) ……………supa
11. Bashkëjetesa e burrit dhe gruas (6 shkronja) ……………banesa
12. Masa për vlerësimin e gurëve të çmuar (6 shkronja) ……………paraja
13. Burri i motrës (3 shkronja) ……………Ali
14. Personazh biblik (3 shkronja) ……………pop
15. Numri më i vogël treshifror (3 shkronja) ……………000

Të ngjashme

Ska komente

Komento