Ja çfarë ndodh kur takohen biondina dhe polici

Ka qenë një bionde me BMW X5 dhe e ka ndaluar polici.

Polici: Më jep dokumentet të lutem?

Biondja: Më falni por nuk kam asnjë dokument me vete! Por, prit se do të jap diçka tjetër, dhe kështu biondja fillon të ul pantallonat…

Polici: Lere pash Zotin, mua nuk më bëjnë pantallonat tua.

Të ngjashme

Ska komente

Komento