Ishin nje here nje plake dhe nje plak

Ishin nje here nje plake dhe nje plak..
Keta nisen nga fshati per ne qytet, dhe marrin nje taksi.
Plaka ulet para me shoferin, kurse plaku mbrapa. Ecin sa ecin, dhe diku aty nga mesi rruges i ndalon nje polic..
Afrohet polici te dritarja edhe i thote: -He mire?
-Mire,- thone keta te tre..
-Po ti nëne, -i thote polici plakes, ku e ke rrypin? .
Kjo kthehet nga i shoqi mbrapa dhe i thote :- he mo ti fol, nuk e degjon qe po te kerkon polici?

Të ngjashme

Ska komente

Komento