Investimet e kryeministrit

Kryeministri e viziton një çerdhe. I sheh fëmijë duhet luajtur dhe i thotë ministri i Financave:

-Ndani 5.000 euro për përmirësimin e kushteve të çerdhes!

Ministri i ndanë. Ata pastaj shkojnë për ta vizituar një burg. Kryeministri i sheh të burgosurit dhe thotë:

-Ndani 500.000 euro nga buxheti për përmirësimin e kushteve për të burgosurit!

-Pse 5.000 euro për fëmijët, ndërkaq për të burgosurit 500.000? – pyet ministri i Financave.

-Mendon që pas zgjedhjeve do të na dërgojnë në çerdhe? – përgjigjet kryeministri.

Të ngjashme

Ska komente

Komento