Inspektori dhe nxënësit

Një inspektor arsimi duke dashur të dinte sa kuptonin nxënësit u bënë këtë pyetje:
– Nëqoftëse një rrugë ka gjatësi 200 metra dhe gjerësi dhjetë metra, sa vjeç jam unë?
Të gjithë nxënësit heshtën, vetëm njëri ngre dorën.
– Dyzet e katër, zotëri!
– O! Dhe si mendove që e zgjidhe? – pyet inspektori.
– Shumë e lehtë, përgjigjet nxënësi. Vëllai im është 22 vjeç dhe është gjysmë i

Të ngjashme

Ska komente

Komento