Inelektuali

-Një grua po i ankohet motrës.
-Burri jem lexon, lexon dhe vetëm lexon… Le që nuk më prek me dorë kurr po as që më vëren se jam në shtrat me te…
-Nuk po të besoj i thotë motra, du mi hi unë njëher unë në shtrat dhe me e provu.
-Intelektuali ishte duke lexuar kur ajo ra në shtrat.
-Pas pak ai futi gishtin e tij në vaginën e saj.
-Kuku qyqe bëri motra dhe iku nga shtrati.
-Shkoi e po i thotë motrës së vet se kot e ka që qahet në te, ai sapo vuri re që hyra në shtrat ma futi gishtin.
-Ha, hahahahaha u qesh motra e ka futur për ta lagur për të ndërru fletën e librit.

Të ngjashme

Ska komente

Komento