Impotenti

I ankohet gruaja fqinjës së saj:
Burri im u bë 300 për qind impotent.
Si 300 për qind, ti dje më the se është 100 për qind?
Mbrëmë u rrëzua nga shkallët, ka thyer gishtat dhe ka hëngër gjuhën në dhëmbë!

Të ngjashme

Ska komente

Komento