Ilaci per gjyshin

Nje dite nipi pyet gjyshin. Gjysh si je me s…n? Aha thote gjyshi une nuk mundem me se jam plak tani.

-Mire i thote nipi do te jap une nje tablete qe do te beje si djale te ri.Mire i thote gjyshi po qe se eshte e mire do te jap 5000 leke dhurate dhe do ti le poshte jastekut.

-Ne darke ja jep gjyshit tableten dhe iken per te fjetur. Kur zgjohet ne mengjes e pyet gjyshin he si vajti mbreme? Mrekulli thote gjyshi 5 mije leket i ke poshte jastekut. Shkon nipi te marre leket dhe shikon qe jane 25 mije leke.

-Shkon me vrap tek gjyshi dhe i thote o gjysh po ti me the 5 mije leke ndersa ketu jane 25 mije. Une thote gjyshi te kam dhene 5 mije ndersa gjyshja te ka dhene pjesen tjeter

Të ngjashme

Ska komente

Komento