I varfri

Nje i varfer ngjitet maje nje mali dhe i lutet perendise.O Perendi,me thuaj,cfare eshte per ty nje minute?
-Nje perjetesi!-i pergjigjet perendia.
-Po nje sold?-e pyet prap i varfri.
-Nje milion!-pergjigjet perendia.
-Atehere te lutem, o perendi,me jep 1 SOLD se jam i varfer
-Perendia-prit nje minute

Të ngjashme

Ska komente

Komento