I varfri dhe presidenti

Një i varfër i dërgon një letër ankese kreut të shtetit.
– I nderuar president, punëdhënësi im me gruan dhe një fëmijë jetojnë në një vilë të madhe me bazen, ndërsa unë me gruan dhe pesë fëmijë jetojmë në një kolibë. A është kjo në rregull?
Merr letër nga presidenti:
– Jo, nuk është aspak në rregull. Thuhet ‘pishinë’ dhe jo ‘bazen’, dhe thuhet kasolle, jo ‘kolibë’…

Të ngjashme

Ska komente

Komento