I semuri dhe doktori

I semuri: dua dicka qe te jetoj me shume?
Doktori: Martohu atehere.
I semuri: Mendon qe kjo gje do te m’ ndihmon?
Doktori: Jo , por do te ndalonit deshiren per te jetuar !!

Të ngjashme

Ska komente

Komento