I semuri

Nje i semure me kancer te doktori:
– Doktor sa jete me mbetet? nje vit?
– me pak
– nje muaj?
-me pak
-nje dite?
-me pak
Pacienti del i merzitur dhe shikon te kaloje nje makine funerali
-Taxi!

Të ngjashme

Ska komente

Komento