I pasuri dhe i varfri

Një i pasur duke udhëtuar me automjetin e tij të shtrenjtë, sheh një njeri dukë ngrënë kullosë.
– Çfarë po bën, pse po ha kullosë?
– Nuk kam para për ushqim.
– Eja pra me mua.
– Por, unë kam gruan dhe dy fëmijë.
– Nuk është problem, ka edhe për ata.
Derisa po voziten të gjithë me automjet, i varfri thotë:
– Zotëri, ju jeni shumë i mirë. Faleminderit që na morët me vete.
– Nuk ka kurrfarë problemi. Kullosa në oborrin tim është shumë e madhe…

Të ngjashme

Ska komente

Komento