I pa pune

Një mashkull kërkon punë.
Duke lexuar gazetën i thotë shokut:
– Shiko, policia po kërkon një person të moshës 25-30 vjeç, të gjatë 1.75-1.85 metra, me flokë të zi, që shëtit natën dhe i ngacmon femrat.
– Edhe?
– Mendoj të paraqitem, ndoshta është rroga e mirë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento