I pa fajshem

Prokurori:
– Kërkoj qe te pandehurit t’i jepet dënimi maksimal sepse ka dëshmuar se ka tentuar te vrase vjehrrën e tij!
Gjykatësi e shikon me dhembshuri te pandehurin dhe jep verdiktin:
– Ne baze te fakteve qe na janë dhëne, mendoj se duhet ta lirojmë dhe t’i japim edhe një shans tjetër.

Të ngjashme

Ska komente

Komento