I lindur

-Një baba ambicioz i njërit prej studentëve shkon në atelienë e një piktori:
-Ja ku është djali im, mësojeni të pikturojë”
-Po kjo punë nuk është kaq e lehtë dhe e thjeshtë. Duhesh të jesh i lindur për këtë punë”
-A nuk po e sheh a? Ky është i lindur!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento