I edukuari

Mamaja i thotë Mikeles:
– Përpiqu të impenjohesh pak më shumë. Duhet të studiosh më shumë, përpiqu të jesh më i edukuar!
Dhe Mikele:

– Nuk dua të impenjohem, nuk dua të bëhem inteligjent dhe as i edukuar. Unë dua të bëhem si babi!

Të ngjashme

Ska komente

Komento