I dehuri

Hyn burri i dehur në shtëpi dhe në një moment dëgjohet një ‘bum’.
– Çka ishte ajo zhurmë? – pyet gruaja.
– Më rra xhaketa – thotë burri.
– Po xhaketa nuk bën aq zhurmë!
– Isha unë në të…

Të ngjashme

Ska komente

Komento