I dehuri në kafene

Në një kafene, një burrë pi ngadalë, gotë pas gote, deri në dehje.
Pas një kohe me shumë vështirësi, merr xhaketën dhe bëhet gati të dalë. Në atë moment e thirr kamerieri:
-Zotëri, harruat të paguani
-Po, e di, unë pijë që të harroj, përgjigjet ai.

Të ngjashme

Ska komente

Komento