Humor Polak

– Sa Polake duhet ti japin nje makine?

– Njembedhjete. Nje te mbaje timonin dhe dhjete ta shtyjne.

– Pse i lyejne Polaket kutiat e plehrave ne boje te verdhe?

– Qe ti duket feminjve sikur po hane ne McDonalds.

Të ngjashme

Ska komente

Komento