Hoxha, polici dhe gomari

– Alo, policia, jam hoxha. Në rrugë gjendet një gomar i ngordhur dhe po ju telefonoj që ta largoni që të mos përplaset dikush në të.
Polici gjen kohen për te vene ne loje hoxhën:
– Në rregull, hoxhë. A ja the lutjen?
– Jo ende, fillimisht desha t’i njoftoj familjen…, ka kthen hoxha i zgjuar.

Të ngjashme

Ska komente

Komento