Hoxha dhe prifti

– Shkon prifti të hoxha, për Bajram, e hoxha e shërben atë me ëmbëlsira. Ndërsa kur shkon hoxha të prifti për krishtlindje, prifti e shërben me verë dhe i thotë: Pije se është gjaku i Krishtit. Hoxha ia kthen: S’ka pasur nevojë ta “therni” Krishtin për mua.

Të ngjashme

Ska komente

Komento