Hormone femërore në birrë

Shkencëtarët kanë zbuluar se birra përmban sasi të vogël të hormoneve femërore.
Për ta vërtetuar teorinë e tyre, ata bënë një eksperiment duke u dhënë meshkujve sasi të mëdha të birrës.
Teoria doli e saktë, pasi që 100% e pjesëmarrësve në studim filluan të flasin pakuptim dhe nuk dinin të vozisnin.

Të ngjashme

Ska komente

Komento