Historia e hotmail-it

Kur Bill Gejts e kishte themeluar mikrosoftin dhe kishte hapur për herë të parë adresë në hotmail, i kishte ardhur që ta pranojë imella e Chook Norrisit.

Të ngjashme

Ska komente

Komento