Historia e dy pulave

– Shok, nese do kishe dy shtepi, do t’i jepje nje revolucionit?
– Po! thote prerazi shoku
– Shok, nese do kishe dy makina luksoze njeren do t’ja falje revolucionit?
– Po! pergjigjet ai.
– Por, shok, nese do kishe nje milion euro ne banke, do t’ja jepja gjysmat revolucionit.
– Po! pergjigjet shoku me nje ndjenje krenarie.
– Shok, por nese do kishe dy pula njeren do t’ja jepje revolucionit?
– JO! pergjigjiet shoku.
– Por ti do te jepje nje shtepi, nje makine, gjysmen milion euro dhe nuk jep nje pule??!!
– Epo pulat i kam!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento