Hëna

Dy fëmijë po shtyheshin se çfarë ngjyre ka hëna. Njëri po thoshte se ka ngjyrë të verdhë e tjetri të portokalltë.
Kur ata e shohin një të dehur duke ecur rrugës, e pyesin: Zotëri, çfarë ngjyre ka hëna? Ai shikon lart dhe thotë : E para, apo e dyta?!!!!.

Të ngjashme

Ska komente

Komento