Helikopteri i policisë

Një helikopter i policisë humbet gjurmët. Dalin për ta kërkuar dhe siç e kishin parashikuar e gjejnë të rrëzuar. Nxjerrin kutinë e zezë dhe dëgjojnë regjistrimin:
– Bashkimo, a ke vapë ti?
– Po, vdiqa !
– Po mbylle atë dreq ventilatori!
– Ok.

Të ngjashme

Ska komente

Komento