Hapa bankën

Vetëm pas gjashtë muajsh në Gjermani, kthehet burri në shtëpi me Mercedes të 2014-ës, tesha Boss, valixhen plot para…
Gruaja: Zemër, kur u bërë ti kështu i pasur. Kur shkove, s’kishe asnjë cent në xhep…
Burri: E hapa një bankë dhe fitova mirë…
Gruaja: E si?
Burri: Me qyski…

Të ngjashme

Ska komente

Komento