Hajni dhe policia

-Një mëngjes një hajnit i troket dikush në derë. Hajni afrohet tek dera dhe bërtet: Kush është?
-Zëri pas derës përgjigjet: Policia!
-Hajni i pyet: Çfarë dëshiron?
-Polici përgjigjet: Deshëm të flasim pak!
-Hajni i pyet prapë: Sa veta jeni?
-Polici: Dy!
-Hajni: E atëherë flisni me njëri-tjetrin pra!

Të ngjashme

Ska komente

Komento