Hajduti ne autobus

Një hadut teksa po udhëtonte me autobus, e kishte futur doren në qantën e një gruaje. Pasi që aty nuk gjen asgjë, e tërhoqi dorë, mirpo ajo gruaja e sheh dhe ia kap doren..
-Si ore nuk te vjen turp të futësh doren në qantën time për të vjedhur … ?
-Po ty si nuk të vjen turp? Mban gjith këtë qant me vete pa asnjë lek, ia ktheu hajduti…

Të ngjashme

Ska komente

Komento