Hajduti me eksperiencë

Dy persona nga Korsika bëjnë një grabitje në një bankë dhe shkojnë të qëndrojnë në një hotel. Më i riu i thotë tjetrit:
– François! Ç’presim që nuk i numërojmë paratë?
Më i vjetri, që ndjehej shumë i lodhur dhe gjithashtu i gëzuar që ia arritën të përfundonin vjedhjen me sukses, i përgjigjet:
– Oh Antoine! Prit dhe këtë pasdite shko e blej një gazetë dhe aty do ta gjësh shumën e saktë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento