Hajduti dhe shoferi i Boss-it

– Ju lutem t’ia jepni zotërisë këtë letër! Është pak urgjente. Ai la punën dhe menjëherë ia dha bosit letrën. Ai e hapi dhe lexoi:
“Në realizofsha qëllimin, mirë. Në mos, po do të bëj një përpjekje tjetër!”.
– Ç’do të thotë kjo? — u habit ai.
— Ma thirr atë që ta dha.
Shërbëtori doli, por u kthye shpejt.
– E kishte realizuar qëllimin. Ai mori makinën tuaj.

Të ngjashme

Ska komente

Komento