Hajduti dhe pula!

Nje hajdut shume i uritur, shkon e vjedh nje pule ne oborrin e nje shtepie. Iken me vrap fshehurazi dhe ulet ne breg te lumit t’i pastronte puplat. Sapo mbaroi se pastruari shikon nje polic qe po vinte drejt tij.
Ai me te shpejte hedh pulen ne lum dhe ben sikur po sodiste. Polici kurioz e pyet:
– ç’fare ben aty ti more?
Hajduti i pergjigjet:
– Ja u fut pula te lahej dhe me tha mua ti ruaja rrobat.

Të ngjashme

Ska komente

Komento