Hajduti dhe plaka

Nji hajdut kishte hy me vjedhë kumbulla, mirëpo pa mbaru mirë mbushjen e gjinit, del nji plakë e i thotë:

– Ulu poshtë mor qafir, se po ta thërras policinë…

Mirëpo hajdutit nuk i pëlqejnë fjalët e plakës dhe ia kthen:

– O plakë, a po hyn brenda, a po ta bej?…

Plaka e ndigjon dhe hyn brenda. Kur hajduti mbush gjinin me kumbulla, ulet poshtë dhe ikën. Plaka e shef hajdutin tuj ikë e bohet me nerva. Del jashtë e i thotë:

– I poshtëm …qeke mir hajdut po edhe rrenacak…

Të ngjashme

Ska komente

Komento