Gruja e shëndoshë

Një grua e mbajtur por pak e shëndoshë kalon para një lypsi i cili i thotë:
– Zonjë nuk kam ngrënë që prej dy ditësh.
Dhe zonja i kthehet lypësit:
– Ah sikur të kisha edhe une vullnetin tënd!

Të ngjashme

Ska komente

Komento