Gruja e pakenaqu

Një grua e shëndetshme shkon për tu peshuar në një peshore në rruge. Hip herën e parë dhe nuk kënaqet aspak nga pesha e saj. Pasi heq pallton provon sërish, por edhe kjo peshë nuk i mbush syrin fare. Hip për se treti pasi kishte hequr trikon dhe serish mbledh buzet e merzitur. Pasi ngelët vetem me te brëndëshmet pronari i peshores i thote :
– “Zonje tani mund te peshoheni falas

Të ngjashme

Ska komente

Komento