Gruja e Hashimit

Shkon Hashim Thaqi një natë në shfaqje të baletit së bashku me gruan.
I lodhur nga takimet gjatë gjithë ditës e zë gjumi menjëherë.
Shfaqja fillon e ai ne gjumë dhe diku pas 20 minutash, i kthehet gruaja:
– “Hashim, Hashim… qohu qohu se s’ka kuptim, për shkak tëndin që mos ta prishin gjumin, që 20 minuta po kërcejnë në majë të gishtave….!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento