Gruaja tradhtoi burrin me votuesit, ai fitoi zgjedhjet komunale

Një burrë në çastet e tij të fundit i tha gruas së tij me gjysmë zëri:

-E dashur tani që po vdes do më tregosh sa herë më ke tradhtuar?

-Ah i dashur të kam tradhtuar 3 herë por gjithmonë për të mirën tënde!!!

-Si për te mirën time e dashur??

– Po ja, e mban mend atëherë kur shkove të punoje në banke e që drejtori nuk të merrte në punë?

-Po e dashur e mbaj mend!!

-E mban mend pastaj që të mori?!!!

-Ah e dashura ime e bere këtë për mua, po hera tjetër?

– E mban mend kur doje të rregulloja tapinë e shtëpisë e që ai shefi nuk e rregullonte dokumentet?

-Po e mbaj mend!!

-Hë nuk ta rregulloi?!!

-Ah e dashur dhe këtë e bëre për mua?!!

Po hera e trete kur ka qene??

-E mban mend kur doje të bëheshe kryetar komune e të duheshin 2000 votues?!!

-Po e dashur e mbaj mend!!

– He e pe qe fitove i dashur e u bere kryetar!!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento