Gruaja tradhetare dhe bashkshorti naiv

Dy miq i kishin apartamente balle per balle, c;bente njeri e shihte tjetri dhe anasjelltas. Nje dite, njeri nga miqte sheh nepermjet dritares te shoqen e mikut te tij ne kolltukun e guzhines, duke bere dashuri.

T’ja them mos t’ja them, u vu ne dileme miku i mire. Perfundimisht vendos t’ja thote.

– Ne shtepine tende, ne kolltukun qe ke ne ……
– C’kam per t’i bere, betohet miku viktime…

Pas disa ditesh, takohen perseri dhe viktima me pamje prej fitimtari, shpejton t’i thote; E di c’i bera, i bera gjene me te paimagjinueshme, shita kolltukun!!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento